Apartmani Bordo

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Plaze u Tivtu

El. pošta Štampa PDF

Plaža Marina - pješčana plaža dužine 150m., nalazi se na putu prema pješčanoj plaži Kalardovo. Nalazi se u neposrednoj blizina aerodroma.

Naši apartmani su od plaže Marina udaljeni 1.2km.

Tivat Plaza Marina

Plaža Kalardovo - pješčana plaža dužine 210m, nosilac plave zastavice. Plaža je u potpunosti uređena. Posjeduje restoran, košarkaški teren, teren za odbojku na vodi, tuševe, kabine za presvlačenje, sanitarni čvor, gratis parking. www.kalardovo.com

Naši apartmani su od plaže Kalardovo udaljeni oko 2.3km

Tivat Restoran Plaza Kalardovo
Ostrvo Cvijeća -  je udaljeno 2 km od aerodroma Tivat, a 4 km od centra Tivta. Duž cijelog ostrv a se nalaze pješačke staze koje vode do malih plažica. Ostrvo je bogato raznim istrorijskim spomenicima. Na ostrvu se nalazi konak i crkva posvećena Arhangelu Mihailu, kao i mošti svetih monaha.
Naši apartmani su od Ostrva Cvijeća udaljeni oko 3.5 km.
Tivat Ostrvo Cvijeca

Plaža Župa je pješčana plaža dužine oko 7

0m. Nalazi se na ulazu u Tivat. U samoj blizini plaže nalazi se borova šuma koja gostima pruže mogućnost odmora u gustoj hladovini.


Naši apartmani su od plaze Župa udaljeni 1.5 km.

Tivat Plaza Zupa

Plaža Belane nalazi se poslije marine Kaliman. Plaža je pješčana i dužine oko 200m.

Naši apartmani su od plaze Belane udaljeni 2 km.

Tivat Plaza Belane

Plaža hotela Palma nalazi se dužinom obale centralnog dijela grada. Plaža je betonska sa kombinacijom pijeska.


Naši apartmani su od plaze H. Palma udaljeni 2.2 km.

Tivat Plaza Palma - Gradska plaza

Plaža Plavi horizonti - Plavi horizonti se nalaze u dnu uvale Pržno koja se smatra jednom od najljepših na ovom dijelu poluostrva Luštice, kao i na Crnogorskom primorju. Nalazi se na otvorenom moru, uz istoimeni hotel sa sitnim (radioaktivnim-ljekovitim) pijeskom.

Naši apartmani su od plaze P. Horizonti udaljeni 12 km.
Tivat Plaza Plavi Horizont
Plaža Seljanovo - poznatija kao Ponta Seljanova je pješčana plaža dužine oko 250m. Plaža je zapravo rt koji se završava svetionikom. Na samoj plaži nalaze se dva ugostiteljska objekta, odnosno restoran sa terasom i mulom u moru, i otvoreni šank. U ponudi plaže su ležaljke, pedaline, suncobrani.
Naši apartmani su od plaze Seljanovo udaljeni 5 km.
Tivat Plaza Ponta Seljanovo
Plaža Opatovo nalazi se na putu Lepetani-Tivat u mjestu, popularno zvanom Luka ili Stevovići. Plaža je pješčana dužine 220m. U blizini plaže je i ugostiteljski objekat, odnosno otvoreni šank, kao i restoran Lovćen. Bogastvo plaže je svakako i obližnja hladovina koju čine stabla koja su ujedno i štit između jadranske magistrale i plaže.
Naši apartmani su od plaze Opatovo udaljeni 7 km.
Tivat Plaza Opatovo

Kamelija - Donja Lastva - duž obale od D.Lastve do Seljanova nalazi se nekoliko plažica. U blizini ovih plaža nalazi se nekoliko ugostiteljskih objekata.

Naši apartmani su od plaze Kamelija udaljeni 5 km.

Tivat Plaza Kamelija

Oblatno -  Voda je kristalno čista, a dno je pjeskovito. Na plaži se nalazi plažni bar, a uređen je teren za odbojku na vodi i boćanje.

Naši apartmani su od plaze Oblatno udaljeni 16 km.

Tivat Plaza Oblatno

Waikiki -  Ova plaža se nalazi u naselju Seljanovo. Plaža je šljunkovita i veoma posjećena. U blizine plaže se nalazi restoran gdje posjetioci mogu da uživaju u prijatnoj hladovini.


Naši apartmani su od plaze Waikiki udaljeni 5 km.

Tivat Plaza Waikiki  Seljanovo

Lepetani -  Plaža Lepetani nalazi se na putu od Tivta prema trajektu. Plaža je pješčana, dužine 90 metara u sklopu koje se nalazi plažni bar.

Naši apartmani su od plaze Lepetani udaljeni 7 km.

Tivat Plaza Lepetani

Krašići - Tivat plaža se nalazi na putu od Tivta prema Plavim Horizontima. Put do plaže je označen tako da se lako stiže do plaže. Plaža je betonska, a voda je veoma čista.


Naši apartmani su od plaze Krašići udaljeni 8 km.

Tivat Plaza u Krasicima

Plaža Verige nalazi se duž obale puta Lepetani-Kotor. Dužina plaže je 250m i karakteriše je krupniji pjesak i kamena obala a more je vjerovatno najčistije u Boki zbog morskih struja ali i izvora zbog kojih je temperatura mora niža nego gdje drugo. U blizini plaže je ugostiteljski objekat ali i crkva Gospa od Anđela koja je stara gotovo pet vjekova. 

Naši apartmani su od plaze Verige udaljeni 8 km.

Tivat Plaza Verige

 

Prijatelj sajta: Apartmani Tivat Crna Gora | Veliki izbor smještaja Apartmani Crna Gora cene | Taxi from Podgorica Airport